Kamila Parker Bouls

Čarls ima rak, Kejt operisana, ali Kamila ne skida osmeh s lica, razlog će vas šokirati

Autor:

13.03.2024 16:30

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Supruga kralja Čarlsa ne skida osmeh s lica, ovo je razlog



Atmosfera u britanskoj kraljevskoj porodici u poslednje vreme više je nego sumorna. Posle vesti da kralj Čarls ima rak saznalo se da je princeza od Velsa operisana, a spekulacije u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem i dalje ne prestaju.

Dok je nacija zabrinuta za zdravlje članova kraljevske porodice, nekima od njih, kao na primer supruzi kralja Čarlsa, ipak se može izmamiti osmeh na lice.

Eddie Mulholland Wpa Pool Getty Images

 

Kamila Parker Bouls ovih dana izgleda kao da nema nijednu brigu na svetu, a razlog je što je dobila svoju Barbi lutku.

Kraljica je postala ponosna vlasnica sopstvene verzije Barbi lutke, a kada joj je uručena, uz osmeh je rekla da je prikazana pedeset godina mlađa.

Pročitajte Šta će se desiti sa Kamilom ako kralj Čarls umre?

Kraljica je sa entuzijazmom pozirala sa jedinstvenim poklonom koji joj je „Matel” dodelio za posvećenu saradnju sa Fondacijom "Women Of The World" (WOW), čija je predsednica.

Supruga kralja Čarlsa za tu priliku obukla se isto kao lutka koja joj je uručena, u kobaltnoplavu haljinu uz koju je nosila crnu jaknu.

Photo by Paul Grover - WPA Pool/Getty Images

 

Fondacija „Žene sveta” je dobrotvorna organizacija koja je prerasla u globalnu mrežu događaja, čiji je cilj da se zalaže za rodnu ravnopravnost, prepoznaje dostignuća žena i devojčica i istražuje prepreke koje ih sprečavaju da ostvare svoj potencijal.

Na događaju kraljica se sastala sa školskom decom koja rade na projektima rodne ravnopravnosti i kratko je razgovarala sa članovima Fondacije, prenosi N1.

 

Komentari. (0)

Loading