Kejt Midlton

Obezbeđenje Kejt Midlton zakazalo, svi pričaju o muškarcu koji joj se prikrada s leđa (video)

Autor:

09.05.2024 11:36

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Snimak Kejt Midlton obišao svet, jedno svi komentarišu



Nakon što je princeza od Velsa obelodanila da boluje od raka i da ide na preventivne hemioterapije sve oči uprte su u nju, a novi snimak Kejt Midlton koji je osvanuo na internetu privukao je posebnu pažnju. 

Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

 

Princ i princeza su zamolili medije da poštuju njihovu privatnost, ipak, nakon što je snimak Kejt Midlton ugledao svetlost dana komentari su počeli da se nižu jedan za drugim.

Pročitajte Povratak Kejt Midlton pod velom tajne, najnovije informacije su zabrinjavajuće

Pomenuti snimak Kejt Midlton nastao je pre nekoliko meseci tokom službene posete koju je omiljeni kraljevski par imao na teritoriji Velike Britanije.

Na njemu Kejt i Vilijam razgovaraju na ulici sa jednim od zvaničnika protokola. U jednom trenutku iza princezinih leđa nonšalantno prolazi čovek sa kesom u rukama.

On se nije obazirao na Kejt i Vilijama već se ponašao kao da je sam na ulici. Članovi obezbeđenja su tek kasnije primetili nepoznato lice, ali, na svu sreću, reč je o potpuno bezazlenom čoveku.

Ipak, situacija je mogla biti sasvim suprotna, pa nije čudo što je snimak Kejt Midlton i propust članova kraljevskog obezbeđenja izazvao brojne reakcije.

 

 

”Nije primetio ni Kejt ni Vilijama”, ”Kakav propust obezbeđenja, sreća pa je u pitanju bezopasan dekica”, ”Toliko novca daju za obezbeđenje, a čovek komotno prošao pored njih”, bili su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading