Aleksandra Prijović

Incident u Zagrebu na koncertu Aleksandre Prijović, pevačica molila obezbeđenje da...

Autor:

02.12.2023 12:10

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Incident na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu i dalje se prepričavaAleksandra Prijović juče je održala prvi od koncerata u nizu u Zagrebu. Zagrebačka arena bila je dupke puna, hitovi su se nizali, ali incident na koncertu Aleksandre Prijović ipak je obeležio ovo veče.

Ata Images

 

Incident na koncertu Aleksandre Prijović i dalje je glavna tema

Naime, jedna devojka iz publike krenula je iz partera da se penje na binu, verovatno kako bi pozdravila pevačicu čiji je očigledno fan, međutim, obezbeđenje je brzo reagovalo i sklonilo je.

Pevačica je sa bine videla šta se događa, a po završetku koncerta izjavila je da joj je žao što su devojku sklonili sa stejdža.

Pročitajte Prija sinu ispunila želju na koncertu u Zagrebu, suze na sceni, emotivno

- Devojka je izašla na scenu, što se naravno dešava na koncertima. Kada sam shvatila šta se dešava, bilo mi je žao što se popela i nije prišla meni.

Kada sam joj rekla da dođe, nisam je više videla - rekla je pevačica o devojci koja je pokušala da se popne na binu tokom prvog koncerta u zagrebačkoj Areni.

Obezbeđenje je odvelo devojčicu, a kada je Aleksandra to shvatila, otišla je da proveri šta se dešava. I nju je pozvala na scenu, ali devojke više nije bilo.

Mogla si da budeš na sceni i da ostaneš sa mnom - poručila joj je na koncertu Aleksandra.

Komentari. (0)

Loading