Srđan Đokovič

Nije mogao više to da podnese: Zbog ovoga je Marko Đoković napustio Srbiju

Autor:

01.05.2024 17:15

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Reči Srđana Đokovića će svaki roditelj razumetiNovak Đoković dominira u belom sportu, a karijeru poput njegove bi mnogi poželeli.

Ipak, članovi njegove porodice oduvek su bili izloženi velikom pritisku, a nakon reči Srđana Đokovića svima je postalo jasno zbog čega je Novakov brat napustio Srbiju. 

Ata Images

 

Naime, poznato je da Marko godinama živi u Španiji, na javnim događajima se retko pojavljuje, a njegovo srce osvojila je prelepa Letisija Tesari

Pročitajte Marko Đoković i Letisija Tesari posle duže vremena uslikani u javnosti, jedno su svi primetili (foto)

Ipak, Novakovi roditelji bi neizmerno voleli da im porodica ponovo bude na okupu, a reči Srđana Đokovića otkrile su dugo čuvanu porodičnu tajnu.

- Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka.

On je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao.

Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe - bile su reči Srđana Đokovića koje će svaki roditelj razumeti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Za razliku od Marka, najmlađi Đorđe donedavno je živeo sa porodicom u Beogradu, a sada je Dubai njegova stalna adresa.

On se, naime, sa suprugom Saškom i sinom preselio zbog poslovnog angažmana budući da je nedavno postao direktor Košarkaškog kluba "Dubai", koji će od naredne sezone biti deo regionalne ABA lige.

Komentari. (0)

Loading