Marko Đoković

Marko Đoković i Letisija Tesari posle duže vremena uslikani u javnosti, jedno su svi primetili (foto)

Autor:

25.10.2023 15:59

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Šarmantni brat Novaka Đokovića na koncertu Stjepana Hausera u Beogradu



Solistički koncert hrvatskog violončeliste Stjepana Hausera okupio je brojne poznate ličnosti, među kojima se našao i brat Novaka Đokovića, Marko.

Ata Images

 

Srednji brat Novaka Đokovića se ispred Beogradske arene pojavio skockan od glave do pete, a društvo mu je pravila dugogodišnja izabranica Letisija Tesari.

Brat Novaka Đokovića konačno u javnosti

Budući da je Markov život potpuna enigma i da se retko pojavljuje na javnim događajima, nije ni čudo što su svi pogledi bili uprti ka njemu.

Brat Novaka Đokovića strpljivo je pozirao foto-reporterima, ne skidajući osmeh sa lica. 

Pročitajte Brat bratu ne okreće leđa - Poruka Novaku koja će se prepričavati

Međutim, mnogi su primetili i to da su Marko i Letisija za ovu priliku uskladili odevne kombinacije. Oboje su odabrali tamne pantalone, bele košulje, a imali su i džempere oko vrata. 

Ata Images

 

Podsećanja radi, brat Novaka Đokovića već sedam godina uživa pored brazilske lepotice koja je po struci modna dizajnerka, a koju je upoznao u Marbelji. 

- Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... Ne znam odakle da počnem... Jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se...

Pročitajte O aferi Noletovog brata brujao je svet, a on je napustio Srbiju - Ovako danas živi Marko Đoković

Ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... Volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova...

Ata Images

 

Ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog.

Za početak bih mogla da kažem da te volim – napisala je jednom prilikom Letisija ispod zajedničke fotografije.

Komentari. (0)

Loading