Jedan uz drugog

Brat bratu ne okreće leđa: Poruka Novaku koja će se prepričavati

Autor:

10.01.2022 23:45

Foto:

Foto:

Brat Novaka Đokovića pružio je punu podršku najboljem svetskom teniseru, te mu se emotivnim rečima obratio putem svog Instagram profila.



Marko Đoković, brat najbolje svetskog tenisera, pomno je pratio situaciju u kojoj se njegov brat našao, te se nakon što je odluka suda zvanično saopštena oglasio putem svog Instagram profila, poslavši poruku koja će se prepričavati.

Pored fotografije iz detinjstva na kojoj pozira sa Noletom, Marko je podelio i izuzetno emotivan teksta podno pomenute slike, zahvalivši se svom bratu na svemu što je postigao.

Pročitajte i Tišina koja govori: Ceo svet stao uz Noleta, Ana Ivanović ćuti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

- Hvala ti na ljubavi, duši, duhu... Hvala što si realan, iskren... Hvala ti što si ostao jak i što si zadržao humor... Hvlaa ti što si se borio za nas i predstavljao narod. Hvala ti što si pokazao da postoji nada u ovako teškim momentima. Hvala ti što, nisi nam pokazao samo nadu, već što si nam pokazao put i dao snagu da punom brzinom ne stajemo - poručio je na Instagramu Marko Đoković, te nastavio u istom dahu:

- Hvala, na kraju, što si pokazao da svih osam milijardi ljudi na ovoj prelepoj planeti zaslužuje jednak tretman, da smo svi jedno. Da je vreme da se oglasimo i borimo se za svoja prava, da zajedno imamo moć da se izborimo kroz ova teška vremena, da imamo snage za to. Voli te brat... Hvala - zaključio je Marko.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading