Nikola Rokvić

Na putu do Grčke, Nikola Rokvić ovde dočekao 1. maj, ima li nešto lepše? (foto)

Autor:

01.05.2024 12:01

Foto: Miloš Rafailović/ATA Images

Foto: Miloš Rafailović/ATA Images

Nikola Rokvić 1. maj provodi ovako



Nikola Rokvić pre deset dana oduševio je naciju kada se najplemenitijim mogućim povodom uputio peške do Grčke.

Naime, on se uputio do manastira Nektarija Eginskog kako bi prikupio sredstva za dečju onkologiju, a na krajnjem odredištu će se pokloniti i završiti svoje hodočašće.

Instagram

 

Dok sevširom Srbije ljudi danas odmaraju i slave Praznik rada, Nikola Rokvić 1. maj provodi na malo drugačiji način.

On se na svom Instagramu oglasio, i oduševio vestima da je uspeo da sakupi 12 miliona dinara, što je polovina neophodne sume.

Nikola je otkrio i da se trenutno nalazi u šumi na planini Kukavica i da nije sam.

Pročitajte Povredio se! Zdravlje Nikole Rokvića ugroženo tokom hodočašća, ovo su detalji, potrebna je velika snaga

Nikoli Rokviću za 1. maj se pridružio meštanin Miloš koji je otkrio koje sve divlje životinje se nalaze u netaknutoj prirodi ali i kako je živeti na ovakvom mestu.

- Idemo kroz šumu i naišao sam na dragog Miloša koji živi ovde, u ovoj netaknutoj prirodi. Evo pričamo malo o tome kakav je život u ovoj lepoti i planini Kukavica.

Evo kaže, koliko ima prednosti, naravno ima i mana. Ali ovaj vazduh, mir i cvrkut ptica za nas ljude koji živimo u onom haosu stvarno je raj - rekao je Nikola, a potom je Miloš otkrio koje divlje životinje se nalaze u šumi.

Instagram

 

- Vukovi i divlje svinje najviše. Od zmija tu su poskok, šarka i smuk. Možda i naiđemo na neke, ali hladno je sad i još je jutro – rekao je Miloš, a Nikola je dodao:

- Eto tako ljudi, sad je malo promena terena, nema asfalta. Prija, a i spremao sam se za planine i visinske razlike i to mi je mnogo pomoglo.

Komentari. (0)

Loading