Tom Kruz

Tom Kruz neprepoznatljiv, od estetskih korekcija se izobličio, šta mu je ovo trebalo?

Autor:

15.05.2024 17:21

Foto: Photo by Theo Wargo/Getty Images

Foto: Photo by Theo Wargo/Getty Images

Izgled Toma Kruza na meti oprečnih komentara, zašto je ovo sebi uradio?



Izgled Toma Kruza oduvek je bio komentarisan u superlativu od strane pripadnica lepšeg pola.

Glumac je s pravom važio za jednog od najpoželjnijih u Holivudu, ali najnovije fotografije sa letovanja mnogima su promenile mišljenje.

Photo by Daniel Leal - WPA Pool/Getty Images

 

Dok je uživao u španskom letovalištu Kruza je uhvatio paparaco, a sporna slika ubrzo je postala viralna jer je osvanula na svim socijalnim platformama.

Ono što je svima zapalo za oko i što ne prestaje da se komentariše jeste najnoviji izgled Toma Kruza, koji je drastično drugačiji od onoga na šta smo navikli.

Izgled Toma Kruza - da li ovo priliči čoveku u sedmoj deceniji?

I dok fanovi nagađaju zašto je njegov torzo "mlitav", poredeći ga sa vršnjacima i kolegama poput Bred Pita i Bendžamina Barta, koji nemaju taj problem, stručnjaci su otkrili o čemu se radi.

Smatra se da je opuštena koža ukazivala na to da je zvezda bila podvrgnuta kozmetičkoj operaciji kao [to je "peck" implantata ili čak liposukcije.

Opuštena koža oko srednjeg dela stomaka mogla bi biti rezultat liposukcije, kaže dr Dejvid Hil, plastični hirurg iz Čikaga.

 

 

- Obično, ako izgubite težinu prirodnim putem, tokom vremena dobijate manje mreškanja i nepravilnosti na koži, jer je to postepeno - rekao je dr Hil.

- Sa liposukcijom, pošto je brža, koža nema vremena da se toliko skupi... tako da bi opuštena koža Toma Kruza mogla biti takva baš iz tog razlog.

Pročitajte Kakav je to čovek?! Samo što je upoznao decu prelepe Ruskinje, Tom Kruz ju je ostavio

Ipak, drugi doktor smatra da je opuštena koža koju vidimo na slikama samo prirodni znak starenja.

- Od bilo kog čoveka koji ima  61 godinu očekivali biste da ima opuštenu kožu jer, kako starimo, gubimo elastičnost naše kože.

Kako ljudi stare, nivoi kolagena i elastina u koži se postepeno smanjuju, što uzrokuje da ona gubi snagu i postaje manje čvrsta.

Komentari. (0)

Loading