Žarko Paspalj

Žarko Paspalj iskreno o najvećem životnom problemu: Stidim se sam sebe

Autor:

15.05.2024 16:06

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Porok Žarka Paspalja oduvek su bile cigarete, košarkaš ne krije kakve je probleme sve imao



Porok Žarka Paspalja, iako je bio vrhunski sportista od tinejdžerskih dana, bile su cigarete.

Legendarni košarkaš ne krije da njima nikada nije mogao da se odupre, a, kako je sam nekoliko puta isticao, koštale su ga zdravlja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Gostujući u emisiji kod Voje Nedeljkovića, košarkaš je otkrio da postoji nešto čemu nikada nije uspeo da kaže "ne". Nešto što ga je koštalo zdravlja i što se ne uklapa u njegov stil života.

- Moja cela priča onda i sada su te cigare, razumeš? Ne znam šta je, ne mogu to uopšte da objasnim. Jesam ja došao iz pušačke porodice, tu su svi furnjali kao Turci.

Pročitajte Gloria ekskluzivno saznaje najnovije informacije o zdravlju Žarka Paspalja

- Zašto ja sa tim ne mogu da se izborim to je sad neka druga stvar, jer to se apsolutno ne uklapa u ono košarkaško i u ono šta si sve uradio.

Ima dosta situacija kad se jednostavno stidiš sam sebe - zaključio je proslavljeni sportista.

Porok Žarka Paspalja umalo ga je koštao života jer nije tajna da je on već nekoliko puta imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Porok Žarka Paspalja - kako mu reći "ne"?

Ipak, možda je prvi korak ka ostavljanju cigareta upravo to što je javno progovorio o tom problemu svestan svih posledica koje njihovo konzumiranje donosi.

Podsetimo, pre dva meseca legendarni košarkaš hitno je hospitalizovan usled jakih aritmija pošto je već imao problema sa srcem, nakon čega mu je urađena ablacija.

 

 

 

Komentari. (0)

Loading