Verica Rakočević

Verica Rakočević u ovome kopa baštu: Ja sam žena sa sela

Autor:

25.04.2024 08:32

Foto: F.S./ATAImages

Foto: F.S./ATAImages

Izjava Verice Rakočević mnoge je nasmejala ali gađa pravo u metu



Izjava Verice Rakočević danima ne prestaje da se komentariše jer je kreatorka jednom više bila maksimalno iskrena prema medijima.

S pravom je simbol mode i stila u regionu, ali poslednjih godina se trudi da uživa u životu, te retko posećuje prestoničke događaje, osim kada baš ima dobar povod za to.

Mateja Stanisavljevic/ATA Images

 

Nedavno smo mogli da je vidimo na beogradskoj nedelji mode gde je punim srcem podržala koleginicu Irenu Grahovac, a nakon revije davala je intervjue znatiželjnim novinarima.

Pa je tako još jedna izjava Verice Rakočević postala viralna na društvenim mrežama, zbog iskrenosti, doze humora i istinitosti njenih reči.

Izjava Verice Rakočević apsolutno je tačna

Naime, kako je Verica istakla, u poslednje vreme uživa u životu na selu, te se ne opterećuje komadima garderobe koju nosi, ipak, najveća ljubav su joj kao i svakoj ženi dobra torba i još bolje cipele.

- Ja sam žena sa sela, kopam baštu, jurim krtice, tako da sam navikla da budem u trenerkama, farmerkama, da budem sportski obučena.

Zaista retko izlazim a onda gledam da imam dobre cipele i dobru tašnu ali ih istovremeno imam toliko da sam shvatila da je besmisleno da ih gomilam.

Pročitajte Butik Verice Rakočević posetile majka i ćerka, zatražile ovakvu haljinu za maturu, kreatorka ostala u šoku

- Nemam gde da ih nosim, baš da kopam baštu u nekim skupim cipelama ne ide - rekla je kreatorka.

Komentari. (0)

Loading