Verica Rakočević

Verica Rakočević ne ćuti: Nikada nisam nigde videla toliko prostakluka kod mladih devojaka kao kod nas

Autor:

10.01.2024 12:31

Foto: mirko tabašević

Foto: mirko tabašević

Izjava Verice Rakočević naišla je na oprečna mišljenja, evo o čemu je reč



Za Vericu Rakočević vreme kao da je stalo. Iako je u osmoj deceniji, modna kreatorka izgleda nikad lepše.

Iako se dame poslednjih godina često odlučuju da lepotu prepuste plastičnom hirurgu, ona to nije uradila, pa je zato izjava Verice Rakočević podigla mnogo bure u javnosti. A tiče se upravo estetskih korekcija.

Ata Images

 

Naime, kreatorka je na društvenim mrežama komentarisala mlade devojke koje se sve češće odlučuju da posete estetskog hirurga kako bi izbrisale sve ono čime su nezadovoljne.

Međutim, često u tome preteraju pa gotovo svaka druga žena danas liči jedna na drugu.

- Nigde nisam videla tu količinu prostakluka kod mladih devojaka koliko sam videla kod nas. Videla sam možda u nekim delovima, zemljama, taj neki primitivan, poluobrazovan svet koji naj taj način opstaje i živi. 

Izjava Verice Rakočević gađa pravo u metu

- Prosto, ja to smatram bolešću. Bolešću roditelja koji svojoj deci to dozvoljavaju. Možete vi na vreme da naučite dete da mu je mnogo bitnije da pročita dobre knjige, da vidi dobru predstavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estetic portal (@estetic.rs)

- Da se bavi nekim poslom koji će ga ispuniti i oplemeniti nego da napumpa zadnjicu, usta, nadogradi kosu i nokte i da ode na splav.

Pročitajte Tri godine stariji od njenog muža - Ovo je misteriozni sin Verice Rakočević (foto)

- Ta manija, mislim da je prisutna - govorim sad za Beograd i mislim da je ovde zastrašujuće u kojoj količini je to uzelo maha. Ova izjava Verice Rakočević ne prestaje da se komentariše već danima. Mnogi dele kreatorkino mišljenje, dok postoji i grupa onih koji su joj uputili brojne uvrede povodom ovih reči.

Komentari. (1)

Loading
Biljana

10.01.2024 19:25

Verica je potpuno u pravu,prostakluk koji ne prolazi.