Nina Janković

Nije Anđela Jovanović jedina, Nina Janković odbila da sa njim zaigra u kadru

Autor:

10.04.2024 12:11

Foto: F.S./ATAImages

Foto: F.S./ATAImages

Nina Janković odbila ulogu zbog ovog poznatog kolege



Nina Janković briljira u svakom novom ostvarenju, bilo da je reč o pozorišnim predstavama ili o filmovima i serijama.

Jedna od omiljenih glumica mlađe generacije ipak bira u kom komadu će zaigrati, zato ne treba da iznenadi činjenica da je nedavno Nina Janković odbila ulogu zbog jednog poznatog kolege.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Srce lepe glumice davnih dana osvojio je markantni ekonomista Mateja Dičić koji je, inače, brat glumcima Tamari i Miodragu Dragičeviću.

Rodbinske veze bile su okidač zbog kojih je Nina Janković odbila ulogu u seriji "Čizmaši" jer bi joj direktan partner bio dever Miša, kome je to bila prva velika uloga.

Nina Janković odbila ulogu, razlog će svako razumeti

- Miši je ta uloga u "Čizmašima" bila prva uloga. Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno.

Boško Karanović

 

- Možda bi sad bilo drugačije. Njega znam još od osnovne škole, ipak je, pre svega, brat mog muža. Njemu je to bilo tad bespotrebno, na kraju, to nije ni izgledalo kao što je pisalo u scenariju.

Nisam želela da se on oseća neprijatno na snimanju svoje prve velike uloge. Posavetovala sam se i sa svojim mužem Matejom i oboje smo došli do zaključka da mi to nije potrebno.

Pročitajte Nina Janković završila u bolnici, suprug se ne odvaja od nje

- Naslovi kao što su "Bio sa snajkom u krevetu" ili "Vrele scene sa snajkom" sigurno bi se pojavili u medijima, a to je bespotrebno, posebno što je Miodrag bio jako mlad kada je dobio tu ulogu, koju je odigrao fenomenalno - ispričala je glumica prošle godine u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Svoju stranu priče ispričao je i Miša Dragičević u emisiji "Divan šou" kod Ivana Gajića:

- Ona je u tom trenutku bila udata za mog brata ili su se zabavljali, nisam siguran. U pitanju je moj brat od tetke koji mi je kao rođeni brat Mateja Dičić.

youtube printscreen

 

- Ovim putem ga pozdravljam i ljubim. Nina je, dakle, bila s njim i mislim da je s te neke strane bila neka možda neprijatnost - rekao je glumac.

 - Mislim, nisu to u "Čizmašima" bile bog zna kako eksplicitne scene koje sam ja sa Slobodom Mićalović radio. Nisu nimalo bile neprijatne za nas glumce, ali mislim da je njoj ipak to bilo, kao ajde, baš, možda ne.

Komentari. (0)

Loading