Nina Janković

Nina Janković završila u bolnici, suprug se ne odvaja od nje

Autor:

03.04.2024 16:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nezgoda Nine Janković dogodila se juče, ovo su detaljiDa obična priprema ručka može da napravi pravi haos, iskusila je Nina Janković.

Pripremajući ručak za svoju porodicu glumica je doživela peh, pa je zbog nezgode Nina Janković završila u bolnici.

A.H.Ata images

 

Naime, ona je prosula vrelo ulje po nogama zbog čega je hitno morala u bolnicu, gde ju je odvezao suprug.

Glumica je sa svojim pratiocima pokazala kako njene noge izgledaju nakon previjanja, a potom smo videli da je suprug Mateja vozi u kolicima.

Pročitajte Aksesoar kojim ćete sigurno privući pažnju - Nina Janković pokazala zimski modni hit 

Iako nije nimalo prijatno nezgoda Nine Janković, ipak nije skinula osmeh sa lica ni njoj ni njenoj jačoj polovini koja se ne odvaja od nje.

Instagram story printscreen @janxnina

 

- Oni krompirići su završili na mojim nogama – napisala je glumica u opisu videa, te je jasno da je smisao za humor ne napušta ni u izazovnoj situaciji.

Instagram

 

Inače, Nina i njen izabranik već neko vreme uživaju u skladnom braku, a ona je nedavno priznala da joj nije nimalo lako u odgajanju dvoje dece, ali i da ima svu neophodnu pomoć.

Pročitajte Nina Janković ima najtraženiju frizuru ove godine, podmlađuje svaku ženu (foto)

- Imam više pomoći od Jadranke, ali jeste haotično moram priznati, kao i svakoj mladoj majci koja se brzo vratila na posao i ima dvoje male dece.

Uz dobru organizaciju, muža, njegove i moje roditelje, imamo i dadilju, uspevamo. Morala je nekada mama hitno da dolazi iz Šapca da pomogne, ali se snalazimo - objasnila je glumica.

Komentari. (0)

Loading