Branislav i Anđela

Nisu mogli da pređu preko toga: Branislav Lečić i Anđela Jovanović na sudu

Autor:

04.03.2024 20:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Branislav Lečić tužio Anđelu Jovanović, ovo je razlogVest da je Branislav Lečić tužio Anđelu Jovanović pronela se u domaćim medijima munjevitom brzinom.

Kako „Blic“ ekskluzivno saznaje, glumac je tužio koleginicu jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni u seriji „Radio Mileva“. 

Boško Karanović

 

Branislav Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart, saznaje „Blic”.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva”, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Glumica je za pomenuti medij potvrdila da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

Pročitajte Zamalo da umrem na sceni - Branislav Lečić zbog ovoga izgubio devet kilograma za 15 dana

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim.

Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – izjavila je Anđela za pomenuti medij.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Branislav Lečić tužio Anđelu Jovanović - ovo su detalji

U Lečićevoj tužbi u koju je „Blic“ imao uvid, navodi se da „kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije ‘Radio Mileva’, glumica je javno negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta”.

Pročitajte Ispovest Milene Radulović za Gloriju - Borim se za svoj život

U tužbi se dalje tvrdi da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću „imajući u vidu da Anđela Jovanović više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije”.

Podsetimo, Lečića je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, ali je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo taj slučaj.

Komentari. (0)

Loading