Branislav Lečić

Zamalo da umrem na sceni: Branislav Lečić zbog ovoga izgubio devet kilograma za 15 dana

Autor:

01.03.2024 15:01

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Ishrana Branislava Lečića već neko vreme je zdrava



Mnogi nisu znali da je Branislav Lečić veoma talentovan kuvar. Glumac se sa sinom, koji je takođe vešt u kuhinji, stalno nadmeće u spremanju specijaliteta, a prilikom gostovanja u emisiji "Puls Srbije" govorio je o svojim navikama u ishrani.

Iako je bio veliki gurman i uživao u obilnoj i kaloričnoj hrani, jedan trenutak bio je presudan da se ishrana Branislava Lečića promeni iz korena.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sećam se da smo pre igranja jedne predstave moje kolege i ja seli u jednu kafanu i dobro se najeli svežeg pečenja. Uživali smo. Ali kada sam stao na scenu, hteo sam da umrem.

Hrana mi je došla do grla i jedva sam mogao da govorim. Tada sam rekao sebi: Pred predstavu nikako obilan obrok! Danas sa hranom završavam već negde oko 14h kada imam predstavu. I to nastojim da obrok bude lagan.

Pročitajte Kriv sam za oba razvoda - Branislav Lečić potpuno iskren, evo zbog čega se gorko kaje

Glumac je tom prilikom otkrio da je tokom boravka u Hilandaru dobio savet od jednog monaha kojeg se neko vreme strogo pridržavao.

- Sećam se da mi je taj monah preporučio jedan recept kojim se tamo monasi leče čak i od karcinoma. Rekao mi je da je strogi post najbolji lek za organizam. 

Ishrana Branislava Lečića bila je rigorozna

- Telu je potrebno vreme da se rastereti od varenja hrane i onda počinje da se bavi otrovima koji se unutar njega nalaze i odstranjuje ih. Jednom sam uspeo da izdržim čak 15 dana bez vode i u tom periodu sam smršao devet kilograma.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sve je bilo u redu, ali na kraju tog perioda posta, kada sam bio na sceni, osetio sam blagu vrtoglavicu i shvatio da ne mogu baš najbolje da se setim postupaka onom brzinom koja je u tom trenutku potrebna - zaključio je lečić, prenosi Kurir.

 

Komentari. (0)

Loading