Branislav Lečić

Kriv sam za oba razvoda: Branislav Lečić potpuno iskren, evo zbog čega se gorko kaje

Autor:

11.02.2024 16:31

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Branislav Lečić otvorio dušu, ovo je prava istina o odnosu sa bivšim ženama



Iako je krajem avgusta napunio 68 godina, Branislav Lečić važi za jednog od najvećih zavodnika o čijem se ljubavnom životu i dalje priča i piše. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Već četiri godine renomirani glumac uživa u emotivnoj vezi sa misterioznom Jelenom, a poznato je i to da iza sebe ima dva braka. Sa bivšim ženama je, kako sam ističe, u fenomenalnim odnosima. 

Pročitajte Kraj ljubavi sa 30 godina mlađom? Leka prošetao sa misterioznom plavušom (foto)

- U odličnim odnosima sam sa Ninom Radulović danas. Plaćam alimentaciju za dete. Naravno da plaćam. Mali broj ljudi zna da probleme rešava odmah...

Civilizovano sam završavao brakove. Najgore je kad se nešto radi preko dece. Ipak si bio sa tom osobom dugo... Ja sam kriv za oba razvoda braka.

Mirko Tabašević

 

Nisam davao maksimum u brakovima, da jesam, opstali bi. I sa prvom ženom sam u odličnim odnosima. Moje bivše žene su pametne, obe su samostalne, samosvojne.

Ja živim od javnosti, navikao sam na cirkus. Posle svakog razvoda bude haos u javnosti. Oni koji su pored mene dele moju sudbinu, iako možda nisu javne ličnosti. Kamere su uperene i na moju izabranicu...

O ljubavi se ne raspravlja, svaku ženu sam voleo, dok smo bili zajedno voleo sam svim srcem, ne mogu da kažem koju sam više voleo.

Pročitajte Uslikani - Ana Lečić zaljubljena kao nikada, ovo je budući zet Branislava Lečića (foto)

Iako čvrsto stoji iza svojih odluka, Branislav Lečić otkriva da je pogrešio što nije uplovio u emotivnu vezu sa najpoznatijom „loto devojkom”.

- Možda sam pogrešio što nisam bio sa Suzanom Mančić... Jesam, pogrešio sam. Trebalo je da budem sa njom, ipak. Trenutak je bio takav da nismo...

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mi smo prijatelji, ona je predivna žena, znam i njene ćerke. Ali, opet, ima li nešto lepše od druženja? Bio sam mladi pastuv nekad, nego... - kroz smeh je zaključio glumac za Hype.

Komentari. (0)

Loading