Suzana Mančić

Majčino srce mora sve da izdrži: Suzana Mančić nije znala da joj se ćerka udaje, a onda je usledio neočekivani obrt

Autor:

30.01.2024 20:18

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Starija ćerka Suzane Mančić je nestvarno lepa, upoznajte TeodoruIako nastoji da privatnost sačuva od radoznalih pogleda, život Suzane Mančić tema je o kojoj se i danas priča i piše. 

Naime, pre nego što se 2018. godine zarekla na večnu ljubav Simeonu Osomokosu slavna voditeljka bila je udata za Nebojšu Kunića, kome je podarila dve prelepe ćerke, Teodoru i Nataliju

Boško Karanović

 

I dok Natalija ne voli javno da se eksponira, starija ćerka Suzane Mančić se pre nekoliko nedelja sa majkom pojavila na jednom gala događaju i lepotom očarala mnoge. 

Pročitajte Nikad viđena fotografija sa svadbe Suzane Mančić - Venčanica je san snova, a tek da vidite mladoženju (foto)

Teodora Kunić bila je udata za 20 godina starijeg milionera iz Amerike, a svadbu je organizovala u strogoj tajnosti. Čak ni Suzana nije znala dok se svečani čin nije dogodio. 

Voditeljki je bilo žao što joj naslednica nije javila da se udaje, ali joj je Teodora objasnila da se sve iznenada dogodilo i da će veliku svadbu organizovati u Beogradu, piše Blic

Ipak, do toga nije došlo, a ćerka Suzane Mančić ubrzo se razvela. Kako su tada izjavili, do kraha ljubavi došlo je zbog nepremostivih razlika u karakteru, piše pomenuti medij. 

Ata Images

 

Ćerka Suzane Mančić živi mirnim životom i važi za prelepu, mladu ženu koja čvrsto stoji na svojim nogama. 

Pročitajte Majka ili ćerka - Naslednica Suzane Mančić izašla voditeljki na crtu, koja je bolje obučena?

Suzana i Teodora imaju odnos pun poštovanja i ljubavi, a svaki slobodan trenutak trude se da provedu zajedno, stvarajući uspomene koje će zauvek pamtiti. 

Komentari. (0)

Loading