Ana Lečić

Uslikani: Ana Lečić zaljubljena kao nikada, ovo je budući zet Branislava Lečića (foto)

Autor:

09.01.2023 17:42

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Dečko Ane Lečić više nije tajna, glumica srećna u novoj emotivnoj vezi



Dečko Ane Lečić ponovo je glavna tema u medijima. Ćerka Branislava Lečića u iskrenom intervjuu za magazin Gloria još pre godinu dana otkrila je da je srećno zaljubljena. 

- Zaljubljena sam. Ne krijem dečka, ali zasad ne želim da potenciram našu vezu u medijima. Nedavno sam bila u Podgorici na odmoru. Posetili smo Žabljak, Kolašin, to su mesta koja sam tek sad prvi put videla. Što više upoznajem Crnu Goru, sve mi je lepša - otkrila je tada Ana. 

Pročitajte Dečko Ane Lečić je on, glumica otkriva - Zaljubljena sam

Sve do sada, iako je veoma aktivna na društvenim mrežama, Ana nije želela da objavljuje fotografije svog dečka, inače kolege, Vulete Markovića koga je upoznala na snimanju serije “Dug moru”. 

Ipak, kako je ljubav sve jača, došlo je vreme i za prvu sliku zaljubljenog para. Srećni, zaljubljeni Ana i Vule pokazali su celom svetu kako se vole, a glumica je objavila i momenat dok se strasno ljube. 

Pročitajte Ana Lečić - Ponosna sam na svog oca

Instagram

 

Dečko Ane Lečić živi u Crnoj Gori i njih dvoje funcionišu na relaciji Beograd - Podgorica. Daljina im ne predstavlja problem, s obzirom na to da su zaljubljeni i da jedno u drugo imaju poverenja.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading