Branislav Lečić

Razvod je bio buran, svemu je prethodila njena izdaja: Ova nestvarna lepotica je prva žena Branislava Lečića

Autor:

02.02.2024 10:47

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prva supruga Branislava Lečića ne voli medijsko eksponiranje



Branislav Lečić pre dve večeri pojavio se sa misterioznom plavušom na premijeri filma o Duletu Saviću, te su spekulacije o njegovom ljubavnom životu odmah počele.

Iako je poznato da već četiri godine uživa u ljubavi sa izvesnom Jelenom, koja je od njega mlađa više od dve decenije, mnogi su zaboravili kako izgleda prva supruga Branislava Lečića.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U prvom braku glumac je proveo trinaest godina i kao kruna veliki ljubavi na svet su stigli naslednici Ivan i Ana

Prva supruga Branislava Lečića Ivana Vujadinović nikada nije volela medijsko eksponiranje, a po zanimanju je stjuardesa.

Prva supruga Branislava Lečića je prelepa

Njihovom razvodu prethodilo je, kako su mediji pisali, njeno neverstvo jer se zaljubila u kolegu stjuarda, kome je kasnije podarila tri ćerke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

O teškom periodu i bolnom razlazu proslavljeni dramski umetnik govorio je samo jednom prilikom i tada istakao da je preljubu doživeo teže od izdaje.

Pročitajte Kraj ljubavi sa trideset godina mlađom? Leka prošetao sa misterioznom plavušom (foto)

- Siguran sam u sebe kao mentalno, duhovno i seksualno biće, iako me je voljena žena, kraljica mog života, koja mi je podarila trinaest godina sreće i dvoje veličanstvene dece, izdala.

To je mnogo dublje od prevare. Ona je izneverila naš zajednički projekat koji se zove porodica - govorio je svojevremeno u intervjuu za magazin "Fejm."

Komentari. (0)

Loading