Gagi Jovanović

Svaki otac će razumeti: Oglasio se Gagi Jovanović o suđenju ćerke Anđele

Autor:

11.03.2024 10:01

Foto: Foto: Jakov Simović

Foto: Foto: Jakov Simović

Izjava Gagija Jovanovića privukla dosta pažnje



Već danima je glavna tema domaće javnosti tužba koju je podneo glumac Branislav Lečić protiv koleginice Anđele Jovanović jer je odbila da sa njim snimi scenu u seriji "Radio Mileva".

Glumac je tražio da mu koleginica isplati novčani iznos u vrednosti od 300.000 dinara za povredu časti i ugleda, posle čega se na ovu temu oglasio i Anđelin otac. Izjava Gagija Jovanovića privukla je dosta pažnje.

Foto: Dalibor Danilović

 

- Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu... Šta da kažem?... Šokiran sam i tužan u isto vreme...

Ponosan sam na moju Anđelu što je hrabra i što ima integritet na svoga taju. Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav - rekao je glumac.

Izjavu Gagija Jovanovića razumeće svaki otac

Gagi se osvrnuo i na prvo, pripremno ročište koje je bilo zakazano za 6. mart u Prvom osnovnom sudu, kada su Anđelu ispred zgrade suda sačekale brojne kolege i koleginice i javno je podržale.

Pročitajte Gagi Jovanović otvoreno o povlačenju sa scene - Možda me za godinu-dve neće biti


- Hvala njenim koleginicama i kolegama koje su je javno podržale, kao i produkciji koja ju je zaštitila.

Inače, Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi u epizodnoj ulozi u četvrtoj sezoni.

Glumica Anđela Jovanović potvrdila je za „Blic“ da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu jer sam odbila da igram sa njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim.

Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru sa tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

 

Komentari. (0)

Loading