Haris Džinović

Dosta je bilo ružnih vesti: Đina i Kan ujedinjeni najlepšim povodom

Autor:

06.04.2024 10:17

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Sin Harisa Džinovića proslavio rođendan sa sestrom



Porodica Harisa Džinovića trenutno prolazi kroz težak period. Pevač i njegova bivša supruga krenuli su odvojenim životnim putevima, a razvod nije lako pao ni njihovoj deci Đini i Kanu.

Sin Harisa Džinović sinoć je ipak imao razloga za slavlje. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Kan je proslavio devetnaesti rođendan u društvu sestre koja je na Instagramu je podelila delić atmosfere.

- Srećan rođendan mom bati – kratko je poručila naslednica Džinovića u opisu fotografije Kana koji nasmejano duva svećice na torti.

Pročitajte Vesna Zmijanac Harisu i Dragani poručila samo jedno, zlo je to

Nije poznato ko je osim Đine prisustvovao rođendanu sina Harisa Džinovića, ali je činjenica da je vila na Dedinju sinoć bila centar lepih dešavanja, za razliku od pre nekoliko dana.

Instagram story printscreen

 

Podsećanja radi, pre nekoliko dana Melina je upala u porodičnu vilu i verbalno napala bivšeg supruga koji je nedugo zatim pozvao policiju. 

Pročitajte Vozim i plačem - Haris Džinović se načisto slomio

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj je bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ponovio sam joj da je izgubila državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, a pošto nije htela da izađe, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio – izjavio je te noći pevač.

Komentari. (0)

Loading