Šanen Doerti

Usred borbe sa opakom bolešću, Šanen Doerti poručila: Odustajem, teško je

Autor:

04.04.2024 12:15

Foto: Robert Mora/Getty Images

Foto: Robert Mora/Getty Images

Emotivne reči Šanen Doerti će slomiti i najtvrđa srca



Zvezda serije „Čari” Šanen Doerti godinama se bori sa opakom bolešću.

Naime, njoj je 2015. godine dijagnostikovan rak dojke, koji se, i pored truda lekara, proširio na mozak. Iz tog razloga glumica je donela važnu odluku, a reči Šanen Doerti rasplakale su svet. 

Getty Images

 

Boravak u kući u Tenesiju ona je iskoristila da počne da prodaje ili poklanja antikvitete koje je sakupljala godinama, a reči Šanen Doerti usred teške borbe za život slomiće i najtvrđa srca. 

Pročitajte Loše vesti - Šanen Doerti u bolničkom krevetu, rak je metastazirao...

- Bilo je teško i stvarno emotivno, jer sam se osećala kao da dižem ruke od sna da preuredim taj posed, da napravim kuću za sebe i kuću za mamu, kao i da proširim ambar.

Usred pakovanja sam počela da plačem... osećala sam se kao da odustajem od svog sna i svega što mi je on značio. Da li to znači i da odustajem od života? Da dižem ruke? - pitala se glumica.

Reči Šanen Doerti mnogima su naterale suze na oči, a glumica ističe da ju je majka tešila i govorila da ne mora da prodaje kuću 

Pročitajte Svi su tu, samo njega nema - Ekipa legendarne serije ponovo na okupu (foto)

Međutim, glumica je tada shvatila da je njena zamisao bila „glupa ideja” zbog ogromnih troškova koje bi renoviranje imanja iziskivalo.

- Tada sam znala da sam donela pravu odluku i da će mi prodaja doneti osećaj mira.

I dalje mogu da ostvarim svoj san i pomažem konjima, u azilima koji su mnogo opremljeniji nego što bih ja mogla da obezbedim - zaključila je.

Komentari. (0)

Loading