Šenon Doerti

Loše vesti: Šenon Doerti u bolničkom krevetu, rak je metastazirao...

Autor:

08.06.2023 18:00

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Bolest Šenon Doerti je uznapredovala



Zvezda serije Čari, Šenon Doerti godinama se bori sa opakom bolešću. Naime, njoj je 2015. godine dijagnostikovan rak dojke, koji se, i pored truda lekara, proširio na mozak. 

Slavna glumica je putem Instagram profila podelila video snimak iz bolnice kojim je obavestila pratioce o daljem procesu lečenja, ali i o tome kako se sada oseća.

Instagram

 

„5. juna CT je pokazao metastaze u mom mozgu. Jučerašnji video prikazuje proces nameštanja maske koju nosite tokom zračenja mozga. 12. januara održana je prva runda zračenja.

Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i svašta se događalo u mom životu. Srećna sam jer imam sjajne doktore poput dr. Amina Mirahdija i neverovatne tehničare. Ali taj strah, previranja, tajming svega. Ovako rak može izgledati”, poručila je ona putem Instagrama.

Pročitajte Njena borba još uvek traje - Šenon Doerti je hrabra i uporna uprkos svemu

Podsećanja radi, bolest Šenon Doerti otkrivena je 2015. godine kada joj je dijagnostikovan rak dojke. Godinu dana kasnije glumica je otkrila da se bolest proširila na njene limfne čvorove.

U maju 2016. podvrgla se mastektomiji. Nakon što je bolest ušla u remisiju, Šenon je saznala da joj se rak vratio, proširio i da je, nažalosti, u četvrtom stadijumu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading