Ivana Peters

Vidno mršavija: Ivana Peters ne liči na sebe, bolest joj je potpuno promenila život

Autor:

22.03.2024 14:01

Foto: Antonio Anhel / ATAImages

Foto: Antonio Anhel / ATAImages

Novi izgled Ivane Peters na meti komentara, nikada nije bila mršavija



Ivana Peters godinama je kuburila sa viškom kilograma, ali narušeno zdravlje bilo je glavni okidač da povede računa o ishrani. 

Naime, posle operacije žuči jedna od najboljih pevačica na našim prostorima bila je prinuđena da promeni život iz korena, a nove navike dovele su izgled Ivane Peters do savršenstva. 

Mateja Stanisavljevic / ATAImages

 

Kada se pre godinu dana pročulo da je vidno oslabila, mnogi su bili prijatno iznenađeni, ali Ivana se na tome nije zaustavila, pa je nakon prvobitnih 10 izgubila još 5 kilograma. 

Pročitajte Razveo se, pa se oženio dve decenije mlađom - Ovaj moćnik je bivši muž Ivane Peters

- Odjednom sam dobila napad žuči, mislila sam da je slepo crevo. Morala sam na operaciju i zbog svega toga sam dosta smršala.

Posle intervencije sam od lekara dobila spisak šta smem da jedem, tako da sam se prilagodila drugačijoj ishrani. Ništa nisam mogla da jedem.

Onda sam počela da uzimam više manjih obroka dnevno i to mi je ubrzalo metabolizam. Bila sam na detoksu, spremala sam sve obroke na vodi i jela uglavnom čorbasto.

Sutlijaš sam spremala sa vodom umesto s mlekom, a jela sam i dosta voćnih kompota. Bukvalno sam živela na čorbicama sa povrćem i mesom, samo to mi je prijalo - objasnila je svojevremeno.

Pročitajte Tektonske promene u Zvezdama Granda - Nakon Sanje Kužet zamenjene Ceca i Ana Bekuta

Da je izgled Ivane Peters sada doveden do savršenstva, pokazuje i najnovija fotografija koju je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Ona je, naime, pozirala u srebrnoj haljini sa štrasom i resama. Moderna kreacija bila je kratka, a uz nju je ponela duge crne čarape i bele patike.

Iako je odabala širi model, savršen izgled Ivane Peters mnogi su primetili, a sudeći po komentarima, pevačica je na pravom putu da povrati devojačku liniju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Ovo nije nimalo zanemarljivo, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da pevačica u avgustu proslavlja jubilarni 50. rođendan.

Pročitajte Posle toliko godina Ivana Peters otkrila u kakvom je zaista odnosu sa Gocom Tržan

„Ova žena je kao vino - iz godine u godinu sve je lepša”, „Najlepša i najbolja”, „Baš si smršala”, „Ovako žena u pedesetim treba da izgleda, prelepo” samo su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading