Nada Obrić

Srce Nade Obrić veliko je kao kuća, iskreno priznala: Bila sam im kao majka

Autor:

09.03.2024 18:35

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Drugi muž Nade Obrić u prvom braku dobio je dve ćerke koje je pevačica prihvatila kao svoju decu



Nada Obrić ima životnu priču poput onih iz filmova.

Dva puta se udavala, a kako je ispričala u jednoj emisiji, drugi muž Nade Obrić iz braka pre nje imao je dve ćerkice koje su veoma male ostale bez mame.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica nikada devojčice nije razdvajala od svoje dece, otkrivši da je čak i popustljivija bila prema njima i da je to ljubav koja će trajati celog života.

- Moj drugi muž je imao dve ćerke, a njegova žena je ranije umrla, nismo se tada ni poznavali. Mlađa ćerka imala je dve godine kada joj je majka umrla, starija šest.

Drugi muž Nade Obrić večno joj je zahvalan zbog ovoga

Kada smo se upoznali, mlađa je krenula u prvi razred, i u jednom momentu sam mu ja rekla da dovede decu i da ću ja brinuti normalno o njma.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ja ih nisam razdvajala od svoje dece, čak sam možda malo više i naginjala njima, stalno u podsvesti imajući to da one nemaju mamu.

Pročitajte Neustrašiva pred bolešću - Nada Obrić četvrti put oči u oči sa karcinomom

Stalno sam mislila da im je majka živa, možda bi im ona to dozvolila što ja nisam, mada sam u principu bila stroga za sve četvoro.

Nedavno sam srela neke ljude koji su neprijatno gledali u mene, a na moje pitanje: „U čemu je problem”, odgovorili su da im je upravo mlađa, Maja, pričala o tome koliko me voli i koliko sam bila divna prema njoj.

 

Komentari. (0)

Loading