Erika Buenfil

Anđeosko lice je prošlost: Evo kako danas izgleda čuvena Marisol (foto)

Autor:

17.02.2024 15:05

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Erike Buenfil potpuno se promenio, da li je prepoznajete?



Devedesete godine bile su zlatno doba latinoameričkih sapunica. Kasandru, Ljovisnu, Esmeraldu su svi pomno pratili, a da li se sećate čuvene ”Marisol”?

Glavna junakinja ove meksičke telenovele je svojim anđeoskim licem osvojila publiku širom zemlje i sveta, međutim, izgled Erike Buenfil, koju je ova uloga proslavila, više nije isti. 

Gustavo Caballero / Getty Images

 

Erika Buenfil ima 60 godina, a da joj je uloga u popularnoj seriji donela svetsku popularnost svedoči činjenica da je na društvenim mrežama prati više od pet miliona ljudi. 

Pročitajte Pre dvadeset godina bila je prava lepotica - Evo kako danas izgleda čuvena Rubi (foto)

Uprkos bogatoj karijeri, privatni život glumice bio je prepun zapleta nalik onima koje smo imali prilike da vidimo u pomenutim serijama. 

Naime, u jeku popularnosti Erika upoznaje Ernesta Zedila Džuniora, sina bivšeg meksičkog predsednika, sa kojim ubrzo započinje emotivnu vezu. 

Ipak, sreća nije dugo trajala, a Ernesto ju je ostavio dok je bila u drugom stanju. Kao samohrana majka odgajila je i na pravi put izvela sina Nikolasa koji sada ima 18 godina.

S druge strane, izgled Erike Buenfil menjao se tokom godina, a zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo koliko su vreme i stres uticali na njenu lepotu. 

Pročitajte Zaljubila se u 23 godine starijeg reditelja i rodila mu sina - Pogledajte kako danas izgleda mala Zona Zamfirova (foto)

Sudeći po fotografijama na Instagramu, ona je još uvek prepoznatljiva po prelepim očima, a ne libi se da objavljuje svoja prirodna izdanja, bez filtera i šminke.

I dok jedni komentarišu da nema ni traga od one fatalne lepotice, drugi smatraju da je Erika podjednako lepa kao i u mladosti. 

Komentari. (0)

Loading