Barbara Mori

Pre 20 godina bila je prava lepotica: Evo kako danas izgleda čuvena Rubi (foto)

Autor:

29.10.2023 14:05

Foto:

Foto:

Izgled Barbare Mori privukao je veliku pažnju javnosti



Barbara Mori ostala je upamćena po ulozi legendarne Rubi u istoimenoj seriji koja se pre dve decenije emitovala na malim ekranima.

Zahvaljujući ovoj ulozi meksička glumica i manekenka stekla je svetsku slavu, a izgled Barbare Mori bio je tema o kojoj se u to vreme često pričalo i pisalo. 

Instagram

 

Ovaj projekat Barbari je doneo i nagradu za najbolju žensku ulogu magazina „TV Novelas” za 2004/05. Iako su producenti žarko želeli da se snimi i nastavak čuvene serije, glumica je to kategorički odbila.

Pročitajte Ni traga od one lepotice - Evo kako danas izgleda čuvena Nikita (foto)

Ova serija mi je donela popularnost kakvu nisam mogla ni da zamislim i sve ono što većina smatra srećom. Bila sam popularna, uspešna i dobro su me plaćali.

Ipak, nisam želela da se vežem za samo jedan projekat. Želela sam da isprobam nešto novo – rekla je jednom prilikom u videu koji je objavila na svom Jutjub kanalu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Uspešnu karijeru koju je nastavila da gradi u Holivudu usporila je opaka bolest. Naime, Barbari je na vrhuncu slave, 2007. godine, dijagnostikovan rak dojke

Srećom, uspela je da se izbori s bolešću, a izgled Barbare Mori nakon svih ovih godina je gotovo isti kao u vreme kada se prikazivala telenovela koja je mnoge zakucala ispred malih ekrana. 

Savršen izgled Barbare Mori svi komentarišu

Atraktivna glumica je godinu dana bila sa glumcem Kentom Rejem Sigmanom, međutim, brak im nije dugo potrajao, kao ni njena veza s političarem Serhijem Majerom kome je podarila sina.

Pročitajte Zaljubila se u 23 godine starijeg reditelja i rodila mu sina - Pogledajte kako danas izgleda mala Zona Zamfirova (foto)

Iako je sa samo 39 godina postala baka neodoljive devojčice Mile, fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojoj je veoma aktivna svedoče da izgled Barbare Mori i dalje ostavlja bez daha. 

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading