Ajmani Gadafi

Ima samo 23 godine i neodoljiv osmeh: Upoznajte mis Libije koja je pobedila kancer čak 7 puta

Autor:

06.10.2023 21:15

Foto:

Foto:

Ovogodišnja mis Libije ima neverovatnu životnu priču, naježićete se



Da li vam ime Ajmani Gadafi zvuči poznato? Ukoliko do sada niste čuli za ovu devojku, sigurni smo da ćete nakon ovog članka zapamtiti ko je ona.

Tamnoputa lepotica nosi titulu mis Libije za 2023. godinu, ali nije bila naročito medijski ispraćena, sve dok se nije saznalo za njenu tužnu životnu priču.

 

 

Naime, iako ima samo 23 godine, hrabra Ajmani se već sedam puta izborila sa rakom. Ona je u intervjuu za italijanski „Vogue” otkrila detalje iz svog života, kako bi kasnije o njoj „Wikipedia” napisala biografiju.

U šetnji Milanom Ajmani je na ulici srela fotografa koji ju je zamolio da je uslika ne znajući ko je ona, a nakon što je pristala otkrila mu je da je ona misica, a potom i svoju životnu priču.

Pročitajte Bila je naša najlepša misica, sada kažu da je plastična lutka - Tijana Stajšić danas se bavi nečim sasvim drugim

Nakon par kratkih rečenica u videu ovog fotografa, Ajmani je postala svetska senzacija i ljudi su želeli da saznaju više o njoj.

Ovogodišnja mis Libije preživela je rat u ovoj zemlji i borila se sa opakom bolešću, a iz te surove borbe izašla je kao pobednik i nosi najširi osmeh koji možete zamisliti i želi da bude inspiracija drugima.

tik tok printscreen

 

Ajmani Gadafi želi da pozitivno utiče na ljude i da pomogne pre svega deci i beskućnicima. Nakon osvajanja titule mis Libije zakoračila je u svet modelinga na velika vrata, pa joj se ukazala prilika da sarađuje sa velikim modnim kućama.

Iako je Ajmani sada istaknuta javna ličnost, o njenoj porodici se ne zna gotovo ništa. Za sada nije iznosila detalje iz privatnog života, tako da je taj deo obavijen velom misterije.

 

Komentari. (0)

Loading