Eden Vud

Bila je najlepša devojčica sveta: Sa dve godine išla u solarijum i pila energetska pića, evo kako danas izgleda

Autor:

26.08.2023 12:00

Foto:

Foto:

Eden Vud danas je tinejdžerka, njen izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim



Tv šou "Toddlers and tiaras“ bio je veoma popularan, a ono što je u njemu bilo prikazivano svet je ostavilo u šoku.

Mnoge majke su ovo takmičenje videle kao priliku da deci obezbede svetlu budućnost, pa na putu do pobede nisu prezale ni od čega.

Tako smo videli tamnu stranu dečijeg takmičenja koje je na svojoj koži najbolje osetila Eden Vud.

Najlepšoj devojčici sveta majka je davala energetska pića kako bi bila dobro raspoložena a neretko ju je i tukla, sve to je trajalo dok joj nije zaprećeno da će joj dete biti oduzeto.

Nije izostao ni solarijum, veštački nokti, kosa, pa čak i zubi, koreografije, kostimi, vežbanje satima dnevno, bila je spremna na sve samo da njena ćerka odnese pobedu.

Pročitajte Bila je naša najlepša misica, sada kažu da je plastična lutka - Tijana Stajšić danas se bavi nečim sasvim drugim

Eden Vud nekoliko puta je pobeđivala na takmičenjima lepote, a bila je proglašena i za najlepšu devojčicu u celoj Americi.

Njena majka Miki uvela ju je u svet takmičenja kada je imala samo dve godine, insistirajući na tome da plavokosa Eden uvek bude doterana, sa savršenom frizurom, našminkana i obučena u damske haljine od tila.

Miki je insistirala da njena ćerka jede niskokaloričnu hranu, što je u kombinaciji sa energetskim napicima i odlascima u solarijum dalo posledice.

Eden Vud danas ima jake glavobolje, kao i problem sa probavom.

Međutim, surovost majke se ne završava tu. Do javnosti su dospele informacije  da je Miki često tukla ćerku, kako bi, kako je ona navela, "stvorila otpor prema stresnim situacijama", nakon čega joj je država umalo uzela dete.

Pročitajte Godine su učinile svoje - Anastasija je sa samo dve godine postala manekenka, nećete verovati kako danas izgleda

Eden Vuds danas ima 16 godina i bavi se modelingom, doduše dosta manje.  

Imala je epizodne uloge u nekoliko filmova, napisala je autobiografsku knjigu, a okušala se i u blogerskim vodama.

Veoma je popularna na Instagramu gde je prati preko 75.000 ljudi, a istakla je da bi volela da se posveti glumi i muzici u budućnosti, te da pokrene sopstvenu proizvodnju dečje garderobe, piše Stil.rs.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading