Džan Jaman

Ni traga od onog zavodnika: Džan Jaman ne liči na sebe (foto)

Autor:

09.02.2024 13:01

Foto: John Phillips Getty Images

Foto: John Phillips Getty Images

Izgled Džana Jamana privukao pažnju javnosti



Od prvog pojavljivanja u javnosti izgled Džana Jamana privukao je veliku pažnju. Turski glumac dobio je laskavu titulu zavodnika, a dame su mu dodelile i nadimak „turski Apolon”.

Photo by John Phillips/Getty Images

 

​Međutim, kada je njegova najnovija fotografija osvanula na društvenim mrežama, izgled Džana Jamana mnoge je zabrinuo. On je, naime, drastično smršao, što je njegove pratioce ostavilo u čudu.

- Kako sam izgubio 10 kg za 30 dana? Nakon završetka snimanja filma „Violet Like the Sea 2“, odlučio sam da se vratim u rodni grad i provedem neko vreme sa roditeljima, porodicom i drugim ljudima koji su mi bliski.

Pročitajte Fatalna žena koju je teško preboleo - Ona je slomila srce najpoželjnijem turskom glumcu

Treba se malo odmoriti i isključiti, ali nikad ne preterujem. Takođe sam želeo da uživam u turskoj kuhinji koja mi je toliko nedostajala.

Znao sam da ću po povratku u Rim imati težak posao, radikalnu promenu, da se pripremim za sledećeg lika: Sandokana! I tako je bilo: čim sam se vratio, počeo sam da se uključujem.

Prvi cilj je bio da postignem idealnu težinu za lik, a zatim da se fokusiram na mentalne aspekte. Bio je to veoma težak period, za mesec dana sam izgubio skoro 10 kg.

To je bila posebno intenzivna faza, odrekao sam se mnogih zadovoljstava iz života. Moram da vežbam 2 ili 3 puta dnevno i da postim povremeno, 16:8, držeći kalorije na niskom nivou.

Ipak, nema razloga za brigu, uprkos iscrpljenosti, savršeno sam zdrav, podmlađen, detoksikovan i lagan, ali pre svega veoma zadovoljan - poručio je glumac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Novi izgled Džana Jamana nije se dopao njegovim pratiocima koji su ga u komentarima posavetovali da počne da jede i da se što pre vrati na pređašnju kilažu. 

Pročitajte Najzgodniji turski glumac stigao u Beograd - Žene pohrlile u Knez Mihajlovu (foto)

„Moraš da vratiš kilažu”, „Bolje si izgledao ranije”, „Počni da jedeš”, „Izgledaš bolesno”, „Sada si manje privlačan”, samo su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading