Najzgodniji turski glumac stigao u Beograd: Žene pohrlile u Knez Mihajlovu (Foto)

Autor:

27.08.2021 21:00

Foto:

Foto:

Džan Jaman trenutno boravi u prestonici, a otkrivamo i zašto je došao u Srbiju.Turski gumac Džan Jamankoji je oduševio pripadnice lepšeg pola u hit seriji "Sanjalica" trenutno boravi u Beogradu

Kejt Hadson stigla u Beograd - Otkrivamo koliko ostaje u prestonici i šta će raditi (Foto)

Najzgodnija turska zvezda postavila je fotku na svom instagram profilu i obratila se obožavateljima, napisavši: "Zdravo Srbijo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Džan, glumac o kome su nedavno pisali svi svetski mediji zbog veridbe sa zgodnom sportskom novinarkom Diletom Leotom, boravi u Beogradu kao ambasador brenda Tudors. 

Pročitajte i Zlatan Ibrahimović zataškava navode o neverstvu

Osim slike, glumac je objavio i video u kome šeta Knez Mihajlovom. Svako ko se u tom trenutku zatekao u jednoj od najposećenijih ulica u Beogradu, mogao se fotografisati sa njim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Inače, "turski Apolon" korene vuče sa Kosova, a u jednom od intervjua otkrio je da novinari često misle da je iz Albanije. 

Svi znaju Dua Lipu, ali žene širom sveta znaju i njenog tatu!

- Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istambulu, baš kao i ja, izjavio je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Iako je u svetu glume od 2014. godine, Džan je postao popularan tek poslednjih nekoliko godina, prvenstveno zahvaljujući seriji "Sanjalica".

U 2020. snimio je i novu seriju, romantičnu komediju "Gospodin pogrešni".

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading