Džan Jaman

Fatalna žena koju je teško preboleo: Ona je slomila srce najpoželjnijem turskom glumcu

Autor:

26.10.2023 11:00

Foto: Photo by John Phillips/Getty Images

Foto: Photo by John Phillips/Getty Images

Bivša devojka Džana Jamana bila je fatalna voditeljka



Jedan od najpoželjnijih turskih glumaca Džan Jaman svojoj pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. On je tiha patnja mnogih žena, a da li verujete da je i njemu neko slomio srce?

Bivša devojka Džana Jamana bila je jedna od najprovokativnijih sportskih novinarki i voditeljki na svetu Dileta Leota.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Romansa je započela ubrzo nakon što je glumac stigao u Italiju zbog snimanja serije „Sandokan”, a spojili su se preko društvenih mreža.

Iako su isplivale slike u javnost na kojima su izgledali neverovatno zaljubljeni, njihova ljubavna priča je bila kratkog daha, mada se spekulisalo da su upoznali porodice partnera, kao i da se spremaju za ozbiljnije korake u vezi.

Pročitajte Zar on?! Bivša devojka Džana Jamana bila je Srpkinja

Voditeljka je krajem 2020. bila u centru medijskog skandala nakon spekulacije da je provela novogodišnju noć sa oženjenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem. Tada su snimali reklamu za fitnes firmu, a ubrzo nakon toga jahta švedskog fudbalera viđena je kod Sen Tropea, gde je boravila i Dileta.

Bivša devojka Džana Jamana je u međuvremenu započela romansu sa bivšim golmanom Liverpula Lorisom Karijusom. A nedavno se ostvarila i u ulozi majke.

Kada je svojevremeno govorio o svojoj idealnoj ženi, Džan je rekao da one koje se ponašaju kao muškaraci ili one koje su previše glasne nikada neće privući njegovu pažnju, a ne privlače ga ni misteriozne žene. Privlače ga one koje su vesele i da mu je jako važna energija koju imaju, uz miris i boju glasa, piše Stil.rs.

Komentari. (0)

Loading