Milan Marić

20 godina starija: Ovo je bivša devojka Milana Marića (foto)

Autor:

05.10.2023 20:00

Foto:

Foto:

Bivša devojka Milana Marića je njegova koleginica



Jedan od najpoželjnijih domaćih glumaca je nesumnjivo Milan Marić, pa i ne čudi što se toliko pompe stvara oko njegovog ljubavnog života.

Miljenik pripadnica lepšeg pola intimu čuva strogo za sebe, međutim za njegove izabranice se ipak doznalo, te tako znamo da je bivša devojka Milana Marića 20 godina starija glumica Nina Violić.

Instagram

 

Milan Marić je romansu sa koleginicom započeo neposredno posle diplomiranja. Tada je on imao 24, a ona 43 godine.

Upoznali su se u Beogradu kada je ona gostovala sa predstavom „Kako smo preživele”, a potom su vezu nastavili u Zagrebu, gde je Milan često odlazio sa predstavom „Mali mi je ovaj grob”.

Pročitajte Majka Milana Marića presrećna, otkrila detalje koje niko nije znao - Ta beba je rešila da se rodi

Kada je svojevremeno upitan da prokomentariše vezu sa koleginicom, glumac je rekao da nije očekivao da će ta priča toliko zanimati javnost, ali bivša devojka Milana Marića i te kako je zanimala njegove obožavateljke.

Instagram

 

– Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti.

 

 

Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna s drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe – govorio je ranije popularni glumac.

Komentari. (0)

Loading