Anđela Đurašković

Porodila se Anđela Đurašković, beba ponela carsko ime moćnog značenja

Autor:

26.01.2024 14:18

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Porodila se Anđela Đurašković i na svet donela drugog sina



Porodila se Anđela Đurašković - vest je dana koja je maločas osvanula u medijima!

Lepa voditeljka na svet je donela drugog sina kojeg je dobila u braku sa biznismenom Lukom Mrđom.

Instagram

 

Nakon što su već dobili sina Mihajla, par je sada dobio još jednog dečaka, kome su ponosni roditelji dali ime Dušan. Kako se navodi u domaćim medijima, mama i beba su u odličnom stanju, prenosi „24sedam”.

Voditeljka jutarnjeg programa odavno se povukla sa malih ekrana, čim je saznala da je ponovo u blagoslovenom stanju, želeći da uživa u svakom danu trudnoće.

Porodila se Anđela Đurašković, sada je sve u najboljem redu

Inače, tokom prve trudnoće i porođaja Anđela je proživela pravu agoniju jer je stariji naslednik prevremeno rođena beba. On je došao na svet dva meseca pre termina i morao je da provede neko vreme u inkubatoru.

 

 

Đuraškovićeva je otvoreno govorila o svojoj patnji, ističući da je bila najsrećnija i najtužnija istovremeno, te da je morala da se odvoji od svog sina zbog infekcije koju je dobila.

Pročitajte Iznenađeni i zbunjeni - Da li Anđela Đurašković postaje mama drugi put? (foto)

- Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo - svojevremeno je kazala.

- Imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete - naglasila je ona za „Hello”.

 

Komentari. (0)

Loading