Anđela Đurašković

Voditeljka Anđela Đurašković o stravičnoj borbi za sina: Prebačen je u Institut za neonatologiju, dan njegovog rođenja...

Autor:

23.05.2023 15:04

Foto:

Foto:

Ispovest Anđele Đurašković mnoge će naterati da se zapitaju o životnim prioritetima



Period kada su voditeljke Anđela Đurašković i Ksenija Bujišić, pre sada već četiri godine, u isto vreme obelodanile da su u blagoslovenom stanju, skoro svi pamte.

Obe su tada radile vremensku prognozu na Prva Tv i sve do pred porođaj uživale u svom poslu. 

Jelena Jovanov

 

O privatnom životu Anđela Đurašković veoma retko je pričala, pa je tako tek dve godine posle dolaska na svet sina Mihajla odlučila da ispriča kroz šta je sve prošla. 

Mihajlo je rođen dva meseca pre termina, zbog toga je prve dane proveo u inkubatoru.

Pročitajte Anđela Đurašković trudna, stiže dečak

- Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo.

Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu - prisetila se najtežeg životnog perioda voditeljka u ispovesti za HELLO!

- Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo.

Pročitajte Ljiljana Blagojević prvi put u javnosti sa unukom - Upoznajte Mionu koja je prava lepotica na mamu

Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno.

Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete.

Luka Šarac

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading