Anđela Đurašković

Iznenađeni i zbunjeni: Da li Anđela Đurašković postaje mama drugi put? (foto)

Autor:

24.08.2023 13:00

Foto:

Foto:

Izgled Anđele Đurašković iznenadio je mnoge, da li je ovo trudnički stomačić?



Da li je Anđela Đurašković trudna? Pitaju se mnogi koji su videli njene najnovije fotografije.

Dok voditeljka pozira u uskoj haljini, nismo mogli da ne primetimo da je stomačić došao do izražaja, pa je izgled Anđele Đurašković privukao dosta pažnje.

Instagram

 

Voditeljka još uvek nije potvrdila da li se nalazi u blagoslovenom stanju, tako da će vreme pokazati da li nam se samo učinilo, ili nas je trenutni izgled Anđele Đurašković prevario.

Podsetimo, Anđela Đurašković ponosna je mama dečaka po imenu Mihajlo, a budući da ne voli da priča o privatnom životu tek dve godine nakon što je rodila sina ispričala je kroz kakav je pakao prošla.

Pročitajte Voditeljka Anđela Đurašković o stravičnoj borbi za sina - Prebačen je u Institut za neonatologiju, dan njegovog rođenja...

- Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo.

Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu - prisetila se najtežeg životnog perioda voditeljka u ispovesti za HELLO!

Instagram

 

- Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo.

Pročitajte Anđela Đurašković i Ksenija Bujišić - Uređivanje sobe za bebu važnije od svadbenog veselja

Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno.

Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete – izjavila je Anđela svojevremeno.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading