Severina

Konačna odluka: Severini sud oduzeo sina, bol je prevelika, oglasila se neutešna majka

Autor:

23.01.2024 14:32

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela Babić

Severinin sin pripao je ocu na potpuno starateljstvo, oglasila se pevačica



Severina Vučković izgubila je pravnu bitku koju je godinama vodila za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koga je dobila u vanbračnoj zajednici sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Severinin sin, po odluci Vrhovnog suda, pripao je ocu na starateljstvo, prenose hrvatski mediji.

ATA Images

 

Iz presude je takođe vidljivo da niko od veštaka nije saslušan i da je izričito zatraženo da se veštaci saslušaju usmeno, piše "Nacional.hr".

Borba koju pevačica vodi sa pravnosnažnim organima traje godinama, od kada je Županijski sud u Splitu u avgustu 2021. doneo odluku da se starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom podeli "na pola" između oca Milana Popovića i majke Severine Vučković.

Severinin sin do sada je živeo na dve adrese

Nova presuda Vrhovnog suda otkriva da Popović ponovo preuzima potpuno starateljstvo bez deljenja sa majkom Severinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kako se navodi, ova odluka stupa na snagu odmah, ne čekajući eventualnu žalbu Severine Vučković, stoji u izveštaju koji poseduje hrvatski portal "Nacional.hr".

Pročitajte Ponovo srećna - Severina proslavila 51. rođendan gala žurkom, uz nju najvažniji muškarac (foto)

Vest da je Severinin sin pripao ocu na starateljstvo odjeknula je u medijima poput bombe, a tim povodom oglasila se i hrvatska muzička diva, ne krijući koliko joj je teško:

- Evo sad su i vrhovne sudije dale svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta koje nikad nisu videli, s kojim nikad nisu razgovarali. Koje ima svoj život, svoje misli i koje deset godina trpi torturu sistema, i ja zajedno sa njim.

Anotnio Ahel/Ata

 

- Ne da mi se sada da tražim nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda. Ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica - prenosi "Jutarnji.hr".

Komentari. (1)

Loading
Rubi

23.01.2024 23:17

Koliko jadna djeca pate kada im se roditelji svađaju i rastave.Baš mi je žao dječaka.Djete treba i mamu i tatu podjednako.