Vesna Dedić

Vesna Dedić u suzama jedva izustila: Sve je moglo drugačije (video)

Autor:

15.01.2024 15:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Vesna Dedić otkaz je dala kada je shvatila da joj tu više nije mesto



Vesna Dedić decenijama uspeva da svaku javnu ličnost privoli da o sebi otkrije brojne nepoznate detalje iz privatnog života.

Često u kultnoj emisiji "Balkanskom ulicom" bude i suza, kako radosnica tako i onih drugih. Baš tih suza bilo je i kada je Vesna Dedić otkaz davala na televiziji gde je radila više od tri decenije.

Ata Images

 

Naime, pre nešto manje od četiri godine novinarka i spisateljica odlučila je da prekine radni odnos na Radio- televiziji Srbije gde je radila od svoje 21. godine.

Nije to odluka koja je bila doneta "preko noći", naprotiv, mnogo je faktora uticalo da Vesna Dedić da otkaz svojevoljno, iako joj je emisija bila jedna od najgledanijih u tom trenutku.

Vesna Dedić otkaz je dala sa suzama u očima

Sada je gostujući u jednom crnogorskom podkastu konačno smogla snage i progovorila o jednom od težih perioda u životu.

- Ja sam imala 21 godinu kada sam ušla u Takovsku 10, bez igde ikog, samo sa svojim znanjem i fakultetom, i počela sam od nule da bih kasnije tražila sporazumni raskid radnog odnosa.

 

@balkanrulespodcast

Cijela epizoda➡️ https://t.ly/PkRgg . . #vesnadedic #balkanskomulicom #beograd #balkanrulespodcast #sarajevo #balkan #fyp ♬ original sound - Balkan Rules Podcast

 

- Ušla sam u kancelariju direktora Bujoševića koji je odmah potpisao uz komentar da sam našla bolje. Nadovezala sam se i rekla: "Ne, ne, ne shvataš, nije tu da li sam ja našla bolje".

Pročitajte Neopisiva sreća u domu Vesne Dedić, spisateljica podelila prelepe vesti - Ćerka je...

To sebi još nisam oprostila, počela sam da se tresem i jako mi se plakalo. Rekla sam mu: "Znaš, Bujke, imala sam dvadeset jednu kad sam došla ovde, sada imam 53 i mislim da je sve ovo trebalo drugačije.“

Ja sam tako otišla iz RTS-a, plakala sam stvarno kao kiša - i sada je sa suzama u očima pričala Vesna.

Komentari. (0)

Loading