Vesna Dedić

Vesna Dedić više ne želi da ćuti, dosta je trpela: Pune četiri godine je to trajalo

Autor:

20.02.2024 17:55

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Izjava Vesne Dedić podigla dosta prašine



Spisateljica i voditeljka emisije „Balkanskom ulicom” Vesna Dedić za 24 godine, koliko pomenuta emisija traje, ugostila je eminentna lica sa ovih prostora. Od 2005. godine gledali smo je na RTS-u, ali je nedavno završila saradnju sa ovom medijskom kućom.

Voditeljka je dala otkaz, a sada je u emisiji kod Snežane Dakić progovorila o razlozima zbog kojih je prekinula saradnju sa Javnim servisom, kada je izjava Vesne Dedić podigla dosta prašine.

Antonio Ahel/ Ata Images

 

- Zašto je RTS ljut na tebe? – upitala je voditeljka.

- Ne, nisu oni ljuti na mene. Oni su srećni što sam ja dala otkaz.

Ja sam njima ispunila želju. Oni su četiri godine toliko želeli da ja odem i činili sve da ja odem.

Pročitajte Nije bilo lako, Vesna Dedić je ćerku odgajala sama, ove reči će svaka majka razumeti (video)

- Kao ono dete koje se kažnjava. Pa mu prvo oduzmeš lizalicu, oduzmeš mu laptop, pa mu oduzmeš mobilni, pa mu ne daš nove patike, pa mu zabraniš da se igra u dvorištu i sve mu zabraniš.

E, onda, mora da nauči za tu peticu. E, tako je i meni rukovodstvo RTS-a – prvo su mi skratili emisiju, pa su mi smanjili platu, dva, tri puta...

Blic TV printscreen, Instagram

 

Pa su onda krenuli da koriste grube reči, pa je onda bilo velikih pretnji, telefonskih, vrlo za mobing, pa mi je rečeno: „Nemoj, nije ti pametno“.

I stvarno nije bilo pametno da pišem bilo kome prijavu za mobing, ne znam gde bih završila – zaključila je voditeljka, nako čega izjava Vesne Dedić ne prestaje da se komentariše.

Komentari. (0)

Loading