Bruno Kaboklo

Lepa kao san: Srce Bruna Kabokla osvojila je poznata Srpkinja, ludo je voli (foto)

Autor:

05.01.2024 17:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Devojka Bruna Kabokla je ova poznata sportistkinja



Brazilac Bruno Kaboklo, koji trenutno igra na poziciji krilnog centra, svojim potezima i magičnim zakucavanjima osvojio je srca navijača košarkaškog kluba Partizan. 

Na privatnom, ali i profesionalnom putu najveću podršku pruža mu prelepa Srpkinja, a malo je poznato ko je zapravo devojka Bruna Kabokla. 

Ata Images

 

Naime, devojka Bruna Kabokla je jedna od najatraktivnijih takmičarki u američkom rvanju, a društvene mreže joj donose dodatnu popularnost.

Pročitajte Govori sedam jezika, zaljubljenik je u padobranstvo i umetnost - Ova lepotica je ćerka Željka Obradovića (foto)

- Da, imam devojku i zauzet sam. Ona je Srpkinja. Poznata je i bavi se rvanjem za WWA i bori se. Ima crni pojas trećeg dana i njeno ime je Karmen Petrović.

Ona me uči srpski, učim malo-pomalo kako bih mogao da pričam sa narodom u Srbiji - rekao je košarkaš za Telegraf

 

 

Atraktivna plavuša rođena je u Zenici, a pravo ime joj je Monika Klisara. Na društvenim mrežama često objavljuje zastave Hrvatske, Kanade i Srbije, a poznato je i da je veliki fan Novaka Đokovića

 

 

Devojka Bruna Kabokla nestvarno je lepa, a na društvenim mrežama prati je 63.000 ljudi. Njene fotografije mame uzdahe, a komplimenti na račun savršenog izgleda neprestano pristižu.

Komentari. (0)

Loading