Marina Ćosić

Marina Ćosić progovorila o proširenju porodice, Sofija će uskoro dobiti društvo

Autor:

29.12.2023 17:59

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Porodica Marine Ćosić uskoro će postati za broj veća, glumica otkrila nepoznate detalje iz života



Marina Ćosić obožava novogodišnje i božićne praznike koje se trudi da provede uvek uz najmilije.

Od pre tri godine, januar je njen omiljeni mesec jer se tada rodila njena najveća ljubav Sofija, a porodica Marine Ćosić uskoro će biti proširena.

Instagram

 

Godinu na izmaku Marina će pamtiti po brojnim poslovnim uspesima, a kako je "pala" poslednja klapa serije "Zakopane tajne" u kojoj igra jednu od glavnih uloga, glumica konačno može da predahne.

Ovako veliki projekat zahteva brojna odricanja, a najviše je trpela porodica Marine Ćosić, odnosno suprug i ćerka koji su često ostajali sami i po 12 sati jer su snimanja trajala dugo.

Porodica Marine Ćosić bila joj je najveća podrška tokom iscrpnih snimanja

- Ja od kako sam se porodila, nisam imala ovako veliki projekat, koji se radi svake nedelje po pet dana, po 12 sati, gledala sam da to izbegnem, dok je ona mala. U ovom periodu je bilo baš izazovno, ali smo uspeli da se iskombinujemo - izjavila je glumica za medije.

Ata Images

 

Suprug Nikola potpuno razume njen posao te joj je ujedno i najveća podrška kada je reč o karijeri. Ipak, ona za 2024. godinu ima posebnu želju.

Pročitajte Kratka haljina i bele dokolenice - Marina Ćosić na meti modnih kritičara (foto)

- Planiram proširenje porodice, karijera će doći svakako - kroz osmeh je izjavila dramska umetnica koju neretko zbog lepote upoređuju sa Evom Mendez za "Informer".

Mi joj želimo da joj se najveća želja ostvari, te da se naredne godine porodica Marine Ćosić proširi za još jednog člana, i da Sofija dobije društvo za igru.

Komentari. (0)

Loading