Marina Ćosić

Kratka haljina i bele dokolenice: Marina Ćosić na meti modnih kritičara (foto)

Autor:

22.12.2023 16:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stajling Marine Ćosić na sinoćnjem događaju oduševio



Marina Ćosić obožava gradska dešavanja i kada god joj obaveze dozvole, odazove se svim pozivima. Sinoć je blistala na jednom prestoničkom događaju koji je okupio brojne poznate ličnosti.

Čim se pojavila, mlada glumica ukrala je sve poglede. Naime, neobičan stajling Marine Ćosić se još komentariše, a svi su složni u jednom – izgledala je besprekorno.

Ata Images

 

Marina se ovog puta odlučila za ne tako čest autfit u zimskim danima. Naime, ona je ponela omiljene letnje cipele mnogih dama, crne mokasine, koje je uparila sa belim čarapama i tako pokazala da i te kako prati modne trendove.

Ovako kombinovanje cipela i čarapa bilo je apsolutni hit sezone koja je za nama, a čini se da dramskoj umetnici teško pada odvajanje od ovih preudobnih cipela, pa je odlučila da iskoristi relativno tople decemabarske dane da još koji put ponese crne, kožne mokasine.

Stajling Marine Ćosić pravi je devojački

Uz njih je savršeno uklopila crnu mini-haljinu koja je otkrivala noge i činila da izgleda sjajno. Preko haljine nosila je dugački sako koji se sužavao u struku, a koji je učinio da izgleda elegantno.

Ata Images

 

Velika crna torba poznatog svetskog brenda upotpunila je ovu, pomalo neobičnu kombinaciju i učinila je da Marina izgleda savršeno.

Pročitajte Ko je ova devojka? Izgled Marine Ćosić potpuno je transformisan na HELLO! party (foto)

Sinoćnji stajling Marine Ćosić modni kritičari prokomentarisali su isključivo komplimentima, jer je ovo pravi primer mladim devojkama kako mogu da budu atraktivne, seksepilne, a prikladno obučene, piše "Glossy".

Ata Images

 

Ko zna, možda ovaj autfit bude nekoj dami inspiracija za kežual novogodišnji stajling.

Komentari. (0)

Loading