Marija Šerifović

Srce je tek sad na mestu: Marija Šerifović sa sinom stigla u Beograd, prizor iz doma raznežio (foto)

Autor:

25.12.2023 16:09

Foto: Edvin Kalić

Foto: Edvin Kalić

Sin Marije Šerifović konačno je stigao u porodični dom, pevačica ne krije koliko je srećna



TPoput bombe je prethodne nedelje odjeknula vest da je Marija Šerifović postala majka

Pevačica je najlepše vesti krila od medija, a sin Marije Šerifović rođen je uz pomoć surogat-majke u Los Anđelesu.

Instagram

 

Dečak po imenu Mario rođen je 2. decembra, a u intervjuu koji je dala za "Blic"  Marija je otkrila da je kroz ceo proces bila uz ženu koja joj je podarila najveću radost u životu. 

Prve dane bebinog života pevačica je provela preko okeana, gde joj je najveća podrška bila mama Verica, koja ne krije da je najsrećnija na svetu što je dobila unuka.

Sin Marije Šerifović stigao je u Beograd

Ipak, kako se bliži doček Nove godine, koji je pevačica odavno zakazala, vreme je bilo za pokret. Pre nekoliko sati na Instagramu je osvanula fotografija iz aviona, a nešto kasnije i prva iz porodičnog doma gde je sve podređeno Mariju.

Instagram

 

Sin Marije Šerifović stigao je u Beograd zajedno sa mamom i bakom, a muzička zvezda je duhovito to otkrila: " E, pa babe, dede, strine, tetke, stričevi, prijatelji, braćo i kumovi poklone primamo od sutra". 

Pročitajte Čekanje se isplatilo - Marija Šerifović sa sinom na tajnoj lokaciji, pokazala kako provode prve trenutke

Mario je već postao miljenik porodice i prijatelja iako će ga tek sada svi upoznati, a kako je njegova mama veoma društvena ne iznenađuje činjenica da će uvek imati ko da uskoči u pomoć kada zatreba da se pričuva mališan.

Trenutno nema srećnije žene od Marije, a kako i ne bi kada su joj se tek sada kada gleda svog sina u porodičnom domu ostvarili svi snovi.

Komentari. (0)

Loading