Marija Šerifović

Stigao sin! Marija Šerifović postala majka

Autor:

15.12.2023 17:31

Foto:

Foto:

Marija Šerifović postala majka, vest je dana!



Marija Šerifović postala majka! Vest je koja je odjeknula danas.

Pevačica se srećnim vestima pohvalila na svom Instagram nalogu, gde je uz video bebe koju drži za ruku napisala:

Edvin Kalić

 

„Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi.

Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve!
Love, M&M“.

Pročitajte Marija Šerifović slavi 39. rođendan, za široki osmeh kriva je ona (foto)

Inače, trudnoću je iznela surogat-majka. Proces je bio dug, komplikovan i skup. Godinama se borila da ostvari svoj san i na kraju – uspela. Na njenu veliku radost, kao i njenih najbližih ljudi, piše hellomagazin.rs.

Marija je krajem novembra otputovala u Njujork, na “Srpsko filantropsko gala veče”, gde je i nastupila kao specijalna gošća.

Na ovom putu uz Mariju je bila njena majka Verica. Iz Njujorka su otišle u Los Anđeles, gde su i dočekale bebu. Ime još nije saopšteno, ali je odavno izabrano, što je prošlog proleća u jednoj emisiji rekla sama Marija.

- Sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i tu nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem.

Vest da je Marija Šerifović postala majka obradovala je i mnoge njene fanove koji joj na društvenim mrežama upućuju najlepše želje, a mi se pridružujemo čestitkama.

Komentari. (0)

Loading