Marija i Mario

Čekanje se isplatilo: Marija Šerifović sa sinom na tajnoj lokaciji, pokazala kako provode prve trenutke

Autor:

18.12.2023 13:55

Foto: Edvin Kalić

Foto: Edvin Kalić

Fotografija Marije Šerifović otkrila sve



Marija Šerifović pre nekoliko dana ispunila je svoju veliku želju i postala majka. Pevačica se posle godina borbe ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi i sada maksimalo uživa u prvim danima sa svojim sinom.

Jasno je da ovi dragoceni trenuci nemaju cenu, a najnovija fotografija Marije Šerifović i njenog naslednika pokazuje koliko lepo majka i sin provode vreme.

Edvin Kalić

 

Pevačica je sina Marija izvela u šetnju, a ako je suditi po palmama koje ih okružuju, pretpostavljamo da se to dešava u sunčanom Los Anđelesu gde je beba i rođena.

Pročitajte Zašto je Marija Šerifović odlučila da dobije dete uz pomoć surogat-majke? Ovo je istina

Novopečena mama je sina smestila u kolica i sa punom bebećom opremom krenula da iskoriste lep sunčan dan.

Fotografija Marije Šerifović sa simpatičnim emotikonima osvojila je srca njenih obožavalaca koji je prate na Instagramu i za kratko vreme prikupila mnogo lajkova.

Instagram

 

Podsetimo, Marija je bebu dobila putem surogat-majke. Proces je bio dug, komplikovan i skup. Godinama se borila da ostvari svoj san i na kraju – uspela. Na njenu veliku radost, kao i njenih najbližih.

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Posle svih tih genetskih ispitivanja, saznala sam da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario - otkrila je Marija svojevremeno.

Komentari. (0)

Loading