Marija Šerifović

Ilustracije na zidovima, krevetac pastelnih boja i mnogo balona: Ovako je Marija Šerifović uredila sobu za sina (foto)

Autor:

16.01.2024 20:01

Foto: Edvin Kalić

Foto: Edvin Kalić

Marija Šerifović prelepo uredila sobu za sina, slobodno zavirite



Jedna od naših najboljih pevačica Marija Šerifović nedavno se ostvarila u ulozi majke. Prelepe vesti pevačica je podelila preko Instagrama. 

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. 

Edvin Kalić

 

Marijin naslednik na svet je došao uz pomoć surogat majke, a proces je bio dug, komplikovan i skup. Ipak, kada se neodoljivi dečak rodio pevačica je znala da je sve to bilo vredno čekanja. 

Pročitajte Prizor topi srca - Marija Šerifović van sebe od sreće, prva fotografija sa naslednikom

Sobu za bebu Marija Šerifović opremila je sa puno ljubavi. Bajkoviti kutak je oličenje čistoće, a pretežno dominiraju pastelne boje.

Beli krevetac prekriven je nebo plavim i krem ćebencetom, a prostorija je ispunjena balonima koji verujemo da su i te kako interesantni novom članu porodice. 

Instagram

 

Instagram

 

U sobi su spuštene roletne kako bi mališan lakše zaspao tokom dana, a veliku pažnju privukle su ilustracije na zidovima - zvezdice u plavoj i narandžastoj nijansi. 

Pročitajte Baš ih briga šta ko priča - Jovana Pajić iskreno o Marijinom majčinstvu, sreća je zarazna

Način na koji je Marija Šerifović uredila sobu za sina oduševio je mlade mame koje su u komentarima poručile da pevačica baš ima ukusa, te da je dečija soba pravi mali raj. 

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading