Marija Šerifović

Izabrala kuma: Marija Šerifović donela odluku, ovaj moćnik će krstiti njenog sina (foto)

Autor:

02.04.2024 12:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kum Marije Šerifović će biti ovaj moćnik, najnovije informacijeJedna od naših najboljih pevačica Marija Šerifović se sredinom decembra ostvarila u ulozi majke, a prelepe vesti podelila je putem Instagrama.

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi - poručila je tada.

M.M./ATA Images

 

Kako običaji nalažu, pevačica uveliko planira da krsti sina, a mnoge je zanimalo kome će pripasti čast da bude kum Marije Šerifović.

Pročitajte Ilustracije na zidovima, krevetac pastelnih boja i mnogo balona - Ovako je Marija Šerifović uredila sobu za sina (foto)

U poslednoj epizodi emisije ”Zvezde Granda” dobili smo odgovor na ovo pitanje, a kum Marije Šerifović biće moćnik čije ime svi dobro znate. 

- Moram da budem na Marijinoj strani, ko će da krsti Maria nego ja, ne može niko drugi - pohvalio se Saša Popović. 

- Kum nije dugme - dodao je Dragan Stojković Bosanac.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Budući da ih veže dugogodišnje i, pre svega, iskreno prijateljstvo, vest da će kum Marije Šerifović biti upravo Saša oduševila je prisutne, a ljubitelji pomenutog šou programa čestitali su Popoviću na novoj ulozi.

Komentari. (0)

Loading