Marija Šerifović

Marija Šerifović prvi put na letovanju sa sinom, kakva uživancija (video)

Autor:

05.07.2024 10:06

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Objava Marije Šerifović našla se na meti komentara, mali Mario ukrao šouOtkako se ostvarila u ulozi majke jedna od naših najboljih pevačica trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa sinom, a najnovija objava Marije Šerifović oduševila je njene pratioce. 

Edvin Kalić

 

Kada je Mario ušao u njen život, pevačica je sa radošću dočekala svaki "prvi" trenutak u bebinom životu. Prva igračka, prva reč, a sada je na red došlo i prvo letovanje.

- Danas smo pošli na naše prvo letovanje, pa da vidimo šta će biti. Sine, imaš li šta da poručiš? Poludeću od njega - rekla je nasmejana Marija na početku vloga. 

Pročitajte Ljubav je bila jača, Marija Šerifović priznaje - Mislila sam da neće prihvatiti mog sina

Muzička zvezda podelila je nekoliko kadrova na kojima njen sin uživa na plaži, a osmeh mališana dok se brčka u bazenu topi i najtvrđa srca.

U Crnu Goru Marija je povela bebisiterku koja čuva njenog sina, kao i zubarku. 

 - Sada smo se svi skupili, jedina osoba koja mi treba pored Maria i negove bebisiterke je moja zubarka, ako mi ispadnu proteze, da ne moram da idem nazad za Beograd.

Na ovom putovanju Mariji se pridružila dugogodišnja prijateljica i pevačica Jovana Pajić, od koje se poslednjih meseci ne odvaja. 

Neodoljiva objava Marije Šerifović oduševila je fanove koji pomno prate svaki njen korak, a koji su na račun njenog odnosa prema sinu imali samo reči hvale. 

”Mali Mario je presladak”, ”Uživajte”, samo su neki od komentara. 

Podsećanja radi, Šerifovićeva se sredinom decembra uz pomoć surogat majke ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi. Dečak je rođen u Los Anđelesu, a postupak je bio dug i papreno skup.

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi - rekla je ona tada. 

Komentari. (0)

Loading