Jelena Rozga

Danas je prava barbika, a nekada: Ovako je Jelena Rozga izgledala pre tri decenije (video)

Autor:

21.12.2023 15:15

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Izgled Jelene Rozge pre skoro tri decenije privukao dosta pažnje



Jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima, Jelena Rozga (46) otkako se pojavila na muzičkoj sceni pleni svojom pojavom.

Lepa plavuša već godinama ima vitku liniju i lice bez ijedne bore, a mnogi su se zapitali kakav je bio izgled Jelene Rozge pre skoro tri decenije.

ATA Images

 

Naime, na društvenim mrežama pojavio se video sedamnaestogodišnje Jelene koja je tada učestvovala na takmičenju amatera „Zvuci Jadrana”.

Pročitajte Slika govori više od reči - Jelena Rozga uslikana sa poznatim glumcem, naslonila mu glavu na rame...

Pevačica je na pomenutom takmičenju osvojila nagradu za najbolju interpretaciju, a to je bio jedan od Jeleninih javnih nastupa na kome je pevala pesmu „Ti si želja mog života” grupe „Magazin”.

Ona je svojom pojovom očarala sve prisutne, a mnogi tvrde da i nakon tri decenije još uvek izgleda fenomenalno.

Inače, Rozga iza sebe ima 27 godina duge i uspešne karijere, a prvo se okušala kao balerina. Pevačica je nedavno na Instagramu objavila jedan od svojih prvih javnih nastupa na muzičkom takmičenju „Dora” u Opatiji, gde se birala pesma Evrovizije za 1996. godinu.

Pročitajte Budila se natečena i sa bolovima u mišićima - Jelena Rozga mora strogo da se pridržava ova tri pravila

Tada 19-godišnja Jelena izašla je na binu u baletskoj haljini kada je izvela pesmu „Aha”. Osvojila je drugo mesto, a izgled Jelene Rozge i tom prilikom oduševio je sve.

Mnogima je već tada bilo jasno da joj se smeši blistava karijera i predviđali su da će postati novo zaštitno lice grupe „Magazin”. Pretpostavke su se pokazale kao tačne. Jelena je iste godine zamenila Danijelu Martinović, a ostalo je istorija.

Komentari. (0)

Loading