Ilari Blazi

Toti okrivio bivšu suprugu da mu je bila neverna, a istina je drugačija: Ilari progovorila o svemu

Autor:

15.12.2023 19:02

Foto: Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images for Laureus

Foto: Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images for Laureus

Bivša supruga Frančeska Totija progovorila o neverstvu u braku i razvodu



Frančesko Toti godinama je bio u braku sa plavokosom Ilari Blazi koja mu je podarila troje dece: Šanel, Kristijana i Izabel.

Njihova ljubav trajala je dve decenije, a prethodne godine stavili su tačku na brak zbog neverstva. Sada je bivša supruga Frančeska Totija prvi put progovorila o svim problemima koje su imali u braku.

Photo by Tom Dulat/Getty Images for Laureus

 

Svetsku javnost šokirala je vest kada je "princ Rima" otkrio da ga je supruga varala u najtežem periodu života kada mu je otac preminuo od kovida. 

– Moje supruge, kad mi je najviše trebala, nije bilo. Do mene su dolazile glasine: „Slušaj, Ilari ima drugog". Zapravo ih je bilo više od jednog.

Nikada to nismo učinili jedno drugom u 20 godina, a onda sam počeo da dobijam upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam joj pogledao mobilni telefon i video poruku od posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je "Vidimo se u hotelu" – ispričao je nekadašnji fudbaler.

Bivša supruga Frančeska Totija ne želi više da ćuti, ovo je njena strana priče

Toti je tvrdio i da Ilari nikada nije prevario, uprkos čestim spekulacijama da joj nije bio veran.

– Bilo je mnogo glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Činjenica je da sam pao u depresiju... Pravio sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja.

Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images for Laureus

 

Iz depresije sam izašao zahvaljujući Noemi – rekao je Toti, koji je od razvoda nerazdvojan od mlade ekonomistkinje Noemi Boki.

Pročitajte Frančesko Toti šokirao svet - Sahranio sam oca i saznao da me supruga vara, 17 godina braka nestalo je u trenu

Međutim, bivša supruga Frančeska Totija otkrila je svoju stranu priče insistirajući na tome da je ona ta koja je bila varana u njihovoj bračnoj zajednici. 

– Počele su da se pojavljuju fotografije Frančeska i Noemi Boki na tribinama. Rekao mi je: "Ne znam ko je ona, možda smo se upoznali u teniskom klubu. Pogledaj fotografiju, ona je pet redova iza mene, nije sa mnom". Kleo mi se da je čitava priča izmišljena.

Photo by Paolo Bruno/Getty Images

 

Međutim, Totijeva bivša žena kaže da joj sumnja nije davala mira, pa je odlučila da se sama uveri šta je istina.

– Htela sam svojim očima da vidim. Želela sam dokaz jer Frančesko nikad ne bi priznao. Bilo je popodne, 2. jula, kada mi je rekao da ide da ruča napolju.

Saznala sam gde ona živi, otišla sam tamo i ispred je bio parkiran njegov automobil. Fotografisala sam ga, ali sam ćutala – ispričala je ona.

Pročitajte Rim u suzama, Frančesko Toti je otišao u penziju (video)

U međuvremenu je angažovala i detektiva, koji je uhvaćen dok je pratio Totija.

– Bilo je tragikomično – Frančesko je znao da ja znam – rekla je, ali je dodala da on i dalje nije želeo da kaže istinu.

Pošto je fudbaler sve negirao, ona mu je otvoreno rekla da je saznala za njegovu aferu.

– Nije mi priznao, pa sam rekla: "Dosta! Ja znam sve". Na kraju je ipak priznao, ali je rekao da to nije ozbiljna veza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Italia (@netflixit)

 

Nisam mogla da verujem da tako nešto može da uradi čovek koji je bio uz mene 20 godina, koji je pričao da me voli, koji se zaklinjao da ne može da živi bez mene. Osećala sam se kao budala. Osećala sam bes i gađenje.

Ona je istakla da je "ponižena kao majka i žena", a doživela je i medijski linč.

– U celoj toj priči, novinari su napali mene. On je bio šampion... Najviše me je bolelo što me niko ne razume. Nisam znala da je takav. Udala sam se iz ljubavi, ne zbog novca. Uvek sam to pokazivala – istakla je bivša supruga Frančeska Totija u svojoj ispovesti, piše Glossy.

Komentari. (0)

Loading